Junaki na domu smo posodobili našo platformo in ustvarili novo, atraktivnejšo spletno stran. Junaki nudimo pomoč starejšim na njihovem domu. Želeli smo, da je spletna stran prijaznejša in bolj prilagojena naročanju in izbiri želenih storitev s strani starejših in drugih, ki potrebujejo podporo in pomoč, da bi lahko še naprej aktivno in samostojno živeli v domačem okolju.

Novosti na spletni strani

Nova spletna stran omogoča starejšim strankam, da lažje izberejo želene storitve, ki jih potrebujejo. Na spletni strani najdete tudi mnenja naših strank in izvajalcev. Omogočili smo tudi lažji način naročanja storitev preko našega portala za naročila. Sproti bomo objavljali tudi zanimive vsebine v naših novicah.

Posodobili in povečali smo tudi število naših pomoči starejšim na domu. Na novo vam ponujamo subvencionirane storitve na domu in sicer v občinah Ig, Brezovica in Škofljica. Za tiste, ki potrebujete dodatne ure ali pa storitve, ki niso vključene v subvencionirane pomoči na domu, pa vam ponujamo pestro izbiro samoplačniških storitev na domu, ki zagotavljajo, da lahko živite bolj kakovostno življenje v lastnem domu.

Pomoč starejšim, je bolje predstavljena

Na spletni strani ponujamo tudi opise naših storitev, ki so preoblikovani tako, da se boste glede na vaše potrebe in potrebe vaših svojcev lažje odločili, katere storitve potrebujete ali si jih želite imeti. Pri posameznih storitvah na domu smo bolje predstavili pomoči, ki vam jih Junaki na domu nudimo. Opisali smo pozitivne učinke naših storitev ter predstavili, kaj vse storitve obsegajo. Na ta način se lahko lažje odločite, kaj vam najbolje ustreza. 

V primeru vprašanj pa smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani ali brezplačne telefonske številke, kjer vam bo na vaša vprašanja odgovorila naša strokovna svetovalka, koordinatorka pomoči na domu. Naša spletna stran še vedno povezuje ljudi, ki prejemajo storitve na domu, z različnimi preverjenimi in preizkušenimi izvajalci. Vsak si lahko sam izbere svojega izvajalca ali pa nas kontaktira, da mu na strokoven način svetujemo pri izbiri. Redno posodabljamo tudi opise in predstavitve naših izvajalcev, saj želimo ponuditi kar največ informacij, ki so pomembne za vašo izbiro Junaka.

Namen vseh naših storitev je zagotavljanje vam bolj kakovostnega življenja na lastnem domu, preprečevanje osamljenosti in razbremenjevanje svojcev. Junaki na domu nudimo pomoč starejšim in podporo pri vključevanju v vsakdanje življenje. Storitve prilagodimo vam, našim strankam, zato se vedno potrudimo, da bi vse izvedli na način, kot si želite.