V sklopu naših storitev na domu vam ponujamo tudi fotografiranje na domu ter izdelavo fotografij.

Fotografija prikazuje resnične dogodke in pripoveduje zgodbe, ki bi jih težko izrazili z besedami. S fotografskim aparatom se tako ujame delček časa.

Starosniki_Skale-63 (1. mesto)

Ker vemo, kako pomembne so fotografije, pa naj bodo to družinske ali pa fotografije za obvezne dokumente in nimate niti zmožnosti in niti časa, da bi lahko šli v foto studio, vam ponujamo fotografske storitve naših Junakov kar na vašem domu. Ponujamo profesionalno fotografiranja na domu za vse vrste dokumentov.

Fotograf pride na vaš dom z vso opremo, ter vas v vam poznanem in varnem okolju slika za vse dokumente, ki bi jih potrebovali. Fotografije pošljemo na upravno enoto preko sistema e-fotograf. Dokument natisnemo s črtno kodo, da ga boste nato predložili na upravni enoti, ko boste urejali dokumente.

Natisnemo vam šest fotografij formata 3,5 × 4,5 cm. Fotografiramo po standardih, ki jih zahteva protokol (fotografije za osebno izkaznico, potni list ali vozniško dovoljenje). Za osvetlitev in ozadje poskrbimo mi. V kolikor doplačate še fizično izdelane fotografije, te prejmete takoj naslednji dan po pošti. Po predhodnem dogovoru izvajamo tudi druge vrste fotografiranja.

Fotografiranje na domu je tako namenjeno vsem uporabnikom, ki potrebujejo slike za dokumente vendar zaradi trenutnega zdravstvenega stanja, poškodbe ali zaradi drugih razlogov ne morejo priti na lokacije fotografskih studiev. Prav tako je storitev namenjena vsem, ki bi želeli preizkusiti in ustvariti nove spomine v zavetju njihovega doma.

Starosniki_Skale-66 (2. mesto)

Da bi se izognili gneči, čakanju in pridobivanju ustreznega prevoza ter prosili za pomoč sorodnike, vam ponujamo hitro fotografiranje kar na vašem domu. Nekateri živite izven mesta in ste oddaljeni od fotografskih ponudnikov. Drugi pa mogoče živite v oskrbovanih stanovanjih, kot npr. v Trnovem in bi se želeli fotografije vaših družinskih članov in prijateljev, da bi jih ohranili v spominu. Prav tako ste lahko odvisni od prostega časa sorodnikov, saj mogoče nimate zagotovljenega svojega prevoza ali redne avtobusne/železniške linije. Na ta način, nimate dodatnih stroškov s prevozi na oddaljeno lokacijo.

Ker se fotografije posnamejo v vam znanem in domačem okolju, ste na fotografijah lahko bolj sproščeni. Prav tako sami določite čas fotografiranja. Vi se samo pripravite na fotografiranje, mi pa poskrbimo za vse ostalo, vključno s pripomočki.
Fotografiranje na domu prilagodimo vsakemu posamezniku glede na njegovo zdravstveno stanje. Prav tako se potrudimo, da je storitev izvedena strokovno, hitro in brez stresa.

Fotograf pride na vaš dom z vso opremo, ter vas v vam poznanem in varnem okolju slika za vse dokumente, ki bi jih potrebovali.

Fotografije pošljemo na upravno enoto preko sistema e-fotograf. Dokument natisnemo s črtno kodo, katerega boste nato predložili na upravni enoti, ko boste urejali dokumente. Natisnemo vam šest fotografij formata 3,5×4,5. Fotografiramo po standardih, ki jih zahteva protokol (fotografije za osebno izkaznico, potni list ali vozniško dovoljenje). Za osvetlitev in ozadje poskrbimo mi.

V kolikor doplačate še fizično izdelane fotografije, le te prejmete takoj naslednji dan po pošti.

fotografiranje na domu junaki

Po predhodnem dogovoru izvajamo tudi druge vrste fotografiranja. V kolikor, bi si pa želeli preizkusiti tudi druge vrste fotografiranj na domu, nam to sporočite, mi pa se bomo potrudili, da k vam posredujemo Junaka, ki bo opravil ugodno fotografiranje na vašem domu za različne priložnosti, kot so npr. družinsko fotografiranje, skupinsko, za obletnice in rojstne dneve, nosečniške, zaročne fotografije itd. Za naročilo teh fotografskih storitev na domu, pokličite na telefonsko številko 080 11 13, vsak delavnik med 8.00 in 15.00 ali izpolnite naš kontaktni obrazec.