O Nas

Junaki na domu se v okviru podjetja Moj načrt d.o.o. ukvarjamo z oskrbo starejših in drugih na domu, pomoči potrebnih, ki zaradi različnih zdravstvenih težav, invalidnosti in kronične bolezni ne zmorejo več popolnoma sami skrbeti zase.

Najvišjo kakovost storitev zagotavljamo s preverjanjem dela izvajalcev storitev – naših Junakov na domu.

Ustvarili smo spletno platformo Junaki na domu, na kateri se srečujejo uporabniki storitev in izvajalci.

Upravičenec do storitev je vsakdo, ki naroči eno ali kombinacijo več storitev različnih izvajalcev ter prevzame obveznost plačila in kritja stroškov v zvezi z opravljeno storitvijo.

Trajanje storitve je odvisno od potreb vsakega uporabnika.

Junaki na domu nudimo pomoči na domu

Junaki na domu nudimo širok spekter storitev pomoči in oskrbe starejših na domu ter druge storitve, ki lahko pomagajo ohranjati samostojnost in avtonomnost uporabnika ter mu pomagajo popestriti njegov vsakdan.

V okviru pomoči na domu, vam nudimo subvencionirano pomoč na domu na območju občin Ig, Škofljica in Brezovica. Uporabniki, ki niso pridobili subvencionirane pomoči na domu ter za tiste uporabnike, ki potrebujejo večje število ur pomoči na domu, jim nudimo ne subvencionirano oskrbo na domu. Pomoč na domu vsebuje pomoč pri gospodinjskih opravilih, pomoč pri vsakodnevnih opravilih, spremstvo in družabništvo in dostavo hrane na dom.

Poleg že navedenih pomoči pa ponujamo še druge storitve kot so fizioterapijo na domu, delovno terapijo, masaže, pomoč pri osebni rasti. Nudimo frizerja na domu, hišniške storite, fotografiranje na domu in pedikuro na domu (klasično in medicinsko pedikuro).

Za vse tiste, ki bi radi še aktivneje preživeli svoj vsakdan (svoj dan) pa vam nudimo udeležbo v programih Aktivni dan in Aktivno varstvo. V sodelovanju s podjetjema DEOS, d.o.o. in Zavodom AS so.p. nudimo programa Aktiven dan in Aktivno varstvo, katerih cilj je ohranjanje samostojnosti čim dlje v starost.

Posamezno storitev se izbere glede na potrebe osebe, ki potrebuje pomoč za vključitev v vsakdanje življenje. Junaki na domu ustvarjamo okolje, s katerim omogočamo uporabnikom daljši čas bivanja v domačem okolju. Cilj storitev in podpore je ohranjanje samostojnosti čim dlje v starost.

Kontakt

MN, Moj načrt, družba za zagotavljanje osebnih storitev, d.o.o.
Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice

Brezplačna številka:
080 1113

E-pošta:
info@junakinadomu.si