S klasično pedikuro odstranjujemo lažje težave na stopalih, ki vam ne povzročajo
bolečine. Takšen postopek stopalo vzdržuje in neguje, s tem pa se prepreči nastanek resnih težav. Ker vemo, da se vsi soočamo s težavami na stopalih, vendar se le nekateri poslužujejo uporabe pedikure, želimo to storitev prilagoditi, da bo lažje dostopna starostnikom, kot tudi drugim posameznikom z različnimi zdravstvenimi stanji.

medicinska pedikura

Pedikura na domu je rešitev za vse, ki imajo poleg težav s stopali tudi oteženo mobilnost. Junaki na domu vam ponujamo klasično pedikuro, kar na vašem domu.

Klasična pedikura na domu zajema postopke:

 • s katerimi noge olepšamo (odstranjevanje poroženele kože, otiščancev, žuljev in
  plitvih kurjih očes na lahko dostopnih mestih, brušenje kože na stopalih in
  prstih, čiščenje obnohtnih predelov, oblikovanje, striženje in lakiranje nohtov),
 • ki lajšajo težave zaradi utrujenih nog z masažo stopal.

Pedikura je postopek nege nog in stopal. Noge in stopala nosijo našo celotno težo, velikokrat pa jih opremimo z neprimernimi obuvali, ki povzročijo marsikatero težavo. Koža na stopalih se stara hitreje, kot koža na ostalih delih telesa, saj je podvržena številnim zunanjim vplivom (oblačila, obutev itd.) in so najbolj obremenjeni del našega telesa. Če so stopala dolgo zanemarjena in jih redno ne negujemo, postane koža na njih suha in lahko se pojavijo glivice in kurja očesa, noht postane odebeljen ali se vraste kar povzroči bolečino.

Pedikura je danes znana predvsem kot medicinska pomoč pri težavah na stopalu. Ne smemo pa pozabiti, da je klasična pedikura na domu še vedno lahko tudi samo razvajanje vaših nog, ki se jim lahko posvetimo vsaj enkrat mesečno. Klasična pedikura na domu je odličen način, da si zagotovite redno nego stopal, tako pri ženskah kot pri moških, kar na vašem domu.

Klasična pedikura na domu je kozmetični postopek s katerim bomo vašim stopalom izboljšali izgled, vam olajšali korak ali vas rešili tegob, ki vam jih povzročajo noge zaradi raznovrstnih obremenitev.

S klasično pedikuro odstranjujemo lažje težave na stopalih, ki vam ne povzročajo bolečine. Takšen postopek stopalo vzdržuje in neguje, s tem pa se prepreči kakršenkoli problem. Klasična pedikura na domu zajema postopke:

 • s katerimi noge olepšamo (odstranjevanje poroženele kože, otiščancev, žuljev in plitvih kurjih očes na lahko dostopnih mestih, brušenje kože na stopalih in prstih, čiščenje obnohtnih predelov, oblikovanje, striženje in lakiranje nohtov).
 • in lajšamo težave zaradi utrujenih nog z masažo stopal
Pedikura na domu za starejše
Pedikura na domu za starejše

Če imate težave z zadebeljeno, trdo kožo na petah, če so le te celo razpokane, ko bi radi svoja stopala negovali in uredili ter si privoščili masažo, ne čakajte predolgo ter si naročite klasično pedikuro na domu. Za posameznika je klasična pedikura na domu priporočljiva v vseh letnih časih. Običajno se uporabniki odločajo za uporabo pedikure na domu v prehodnih obdobjih, da se stopala kar najhitreje privadijo na nove razmere. Ob prehodu iz poletja v jesen ali zimo in obratno iz zime v pomlad oziroma pred dopustom. Ker pa na stopala vpliva tudi izpostavljenost zunanjim vplivom, se priporoča uporaba klasične pedikure po poletju in pravilno nego stopal skozi celo leto.

Klasično pedikuro na domu izvajajo Junaki, ki imajo dovolj ustreznega strokovnega znanja in pedikerskih spretnosti, ki pridejo k vam na dom. Pomembno je, da pediker na domu upošteva osnovne higienske standarde, uporablja pripomočke za pedikuro in ohranja ter izpopolnjuje strokovno znanje, da lahko nudi ustrezno svetovanje uporabnikom o negi nog.

 • Nudi se svetovanje in pomoč pri negi nog in stopal,
 • z masažo nog poskrbimo, da so stopala spet sveža in sproščena,
 • preprečuje nastajanje resnejših težav,
 • uporablja se za zdravljenje oziroma sanacijo že obstoječih težav na stopalih (sanacija glivičnih nohtov, vraščenih nohtov, odstranimo in omilimo bolečine zaradi kurjih očes, saniramo razpoke na stopalih, ki bi lahko pomenile vstopno mesto za okužbe,
 • s pravočasnim obiskom pedikerja se lahko prihrani obisk pri zdravniku, saj se prepreči resnejše zaplete,
 • poteka na vašem domu, kar je vam znano in varno okolje,
 • več časa boste imeli za druge aktivnosti,
 • razvajali se boste v zavetju vašega doma in preprečili izgubo časa na cesti pri potovanju do izvajalcev.

Pravilna nega stopal z uporabo pedikure je še toliko bolj pomembna pri določenih bolezenskih stanjih. Klasična pedikura na domu pa vam ponuja uporabo storitve kar v zavetju vašega doma in ob vam najbolj ustreznem času.

Pedikura na domu pripomore k zdravju
Pedikura na domu pripomore k zdravju

Klasična pedikura na domu se pogosto začne s sproščanjem in namakanjem vaših stopal v kopeli. Sledi pregled stopal in posvetovanje glede potrebnih storitev in želj uporabnika. Takšen postopek stopalo vzdržuje in neguje, s tem pa se prepreči kakršenkoli problem.

Priporočljiva je uporaba pedikure na domu vsaj enkrat na mesec. S storitvijo klasične pedikure na domu vam nudimo izbiro med Junaki, ki vam najbolj ustreza (v kolikor želite, se vedno izbere isto izvajalko) ter vam omogočimo, da so vaša stopala in nohti zdravi, urejeni, predvsem pa, da so vaša stopala sveža in sproščena.

Pedikura je storitev, ki jo priporočamo vsaj enkrat mesečno z namenom vzdrževanja splošne higiene in nege nog. Pedikura, ki se izvaja na domu, pa postaja vse bolj priljubljena, zato lahko spodaj pridobite še kakšen dodaten koristen podatek, s pomočjo katerega bo vaša odločitev zanjo morda lažja.

Kaj vse vsebuje klasična pedikura na domu?

Pri pedikuri gre v splošnem za postopek nege nog in stopal, torej vam naši Junaki na domu namakajo stopala, odstranjujejo trdo kožo z nog, postrižejo nohte, na noge nanašajo kremo … Klasično pedikuro opravimo v posvetu z vami, radi vam prisluhnemo in skušamo izpolniti vaše želje.

Kje se lahko naročim na pedikuro na domu?

Na naši spletni strani poiščite obrazec, s pomočjo katerega boste stopili v stik z nami. Z njegovo pomočjo nam boste sporočili, katero storitev bi želeli, zaupali pa nam boste tudi okviren termin našega obiska. Ko prejmemo vaše podatke, vas pokličemo oziroma vam pišemo in hitro se bomo dogovorili o vseh potrebnih podrobnostih.