V sklopu storitev pomoči na domu vam ponujamo tudi pomoč pri hišniških opravilih. Naša storitev “hišnik na domu” na domu omogoči prihod Junaka na vaš dom, da poskrbi, da boste še naprej v vašem domu udobno in nemoteno bivali.

hisniske storitve

Hišnik na domu je na voljo vsem uporabnikom, ki zaradi morebitnega neznanja, premalo časa, drugih razlogov ali zaradi svojega zdravstvenega stanja kot so poškodbe, fizična nezmožnost, pridruženih bolezni ali starosti, ne morejo več sami poskrbeti za vsakodnevne aktivnosti v svojem domu, ki so nujno potrebne za nemoteno, varno in udobno bivanje. Ko opazite, da bi potrebovali pomoč hišnika na domu, ne čakajte na prosti čas sorodnikov, sosedov in ne odlašajte, vendar poskrbite za svoje udobje in varnost.

V okviru storitve vam naš hišnik na domu nudi:

  • popravila na električnih inštalacijah (zamenjava žarnic, vtičnic in stikal),
  • montažo polic,
  • popravilo povešenih vrat in zamenjavo kljuk na vratih,
  • priklop/odklop gospodinjskega aparata,
  • montažo TV in nastavitve programov,
  • manjša popravila vodovodne napeljave,
  • sestavljanje pohištva (sestavimo novo kupljeno pohištvo),
  • čiščenje snega po planu zimske službe v okolici objektov in pred vhodi, zaščita
    pred poledico (posip s soljo),
  • spravilo in zlaganje drv, premoga, lesnih briketov in drugih energentov,
  • čiščenje okolice objekta, vzdrževanje vrta in okolice hiše,
  • pomoč pri ogrevanju bivalnih prostorov – priprava drv ali druge kurjave,
    kurjenje bivalnega prostora.
  • Po predhodnem dogovoru so na voljo tudi druga dela.

Vsem se velikokrat zgodi, da nas vsakodnevni tempo v življenju tako preganja, da preprosto nimamo časa za hišniška opravila. Nudimo opravila kot so menjava žarnic, popravilo gospodinjskih aparatov, montaža TV, montaža polic, popravilo vodnih pip in zamenjava vtičnic in stikal. Ne le da se velikokrat zgodi, da z takšnimi opravili čim dlje odlašamo, vendar na ta način lahko tvegamo pojav morebitnih nezgod (slabša luč vpliva na naš vid, pojav električnih stikov, hitrejše kvarjenje aparatov ipd.). Hišnik na domu s svojim delom izboljša vaše bivanje in razbremeni vaš vsakdan.

Z naročilom naše storitve “hišnik na domu”, boste pridobili pomoč Junaka na domu, ki vam bo z veseljem opravil manjša hišniška popravila. Prav tako bo, glede na to kakšne so vaše želje in potrebe, s svojim znanjem in spretnostjo te želje poskusil izpolniti. Naš cilj je dobro opravljena storitev in zadovoljstvo uporabnika. Hišniška popravila bodo pri vas doma potekala ob vam ugodnem času.

hišniška opravila

Naši Junaki so vam na voljo za hišniška opravila na vašem domu. Hišnik na domu opravlja hišniško pomoč tudi v oskrbovanih stanovanjih po Sloveniji, med drugim tudi v Trnovem. Vaša naloga je samo, da preverite, kaj bi bilo potrebno narediti v vašem domu, določiti datum vam ustreznega časovnega termina in naročiti hišnika na domu.

Hišnik na domu bo poskrbel, da bo v vašem domu vse potekalo in delovalo tako kot mora. Ko potrebujete manjša popravila, smo pravi naslov za vas. S pomočjo hišnika na domu na domu boste pridobili večje zadovoljstvo in pomoč pri hišnih opravilih, ki jih sami kljub želji ne znate ali ne zmorete več opravljati.

hišnik
Hišnik na domu poskrbi za boljše bivanje